03.11

GEELY відкриває нову мережу дилерів в Україні

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Geely в Україні, ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») повідомляє про відкриття дилерських центрів відомого бренду GEELY в Україні.

Нові дилерські центри відповідають корпоративним стандартам бренду GEELY. Генеральний директор ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ» Андрій Залуцький коментує: «В новій дилерській мережі бренду GEELY в Україні ми використали переваги власної найбільшої мережі Корпорації «УкрАВТО», в той же час запровадивши стандарти бренду GEELY, де пріоритетом є комфорт клієнта, забезпечення досвіду знайомства з перевагами Geely – як автомобілів, їх придбання та після-продажного обслуговування.»

Вартий уваги той факт, що власники автомобілів GEELY попередніх років випуску нарешті знову отримають доступ до оригінальних запасних частин та можливість якісного обслуговування своїх автомобілів в офіційних сервісних центрах за допомогою професіоналів, що проходять спеціальне навчання в об’єднаному Центрі розвитку персоналу Корпорації «УкрАВТО». Офіційний дистриб’ютор також планує запровадити вигідні програми обслуговування для вже існуючих власників GEELY в Україні.

На першому етапі бренд GEELY в Україні буде представлений у Києві, Вінниці, Дніпрі, Львові, Одесі, Полтаві, Хмельницькому та Черкасах. Завершуються останні приготування до початку роботи дилерських центрів, а їх телефони вже працюють.

Нагадаємо, що на першому етапі бренд GEELY в Україні буде представлений кросовером Atlas Pro, що виробляється на заводах GEELY AUTOMOBILE INTERNATIONAL CORPORATION в Китаї. Надходження автомобілів до автосалонів очікується незабаром, отже деякі деталі, зокрема ціни на автомобілі, ще на короткий час залишаються інтригою.

Дізнатись про контакти нових дилерських центрів GEELY та про кросовер GEELY Atlas Pro можна на офіційному веб-сайті бренду в Україні - https://geely.in.ua. Також варто приєднатися до сторінок GEELY в Facebook, Instagram та каналу в YouTube щоб бути серед перших, хто дізнаватиметься про головні новини бренду в Україні – презентацію нового GEELY Atlas Pro, ціни, відкриття нових дилерів, акції тощо.