25.04

ЗАЗ представив три сучасні моделі автобусів на Форумі міжнародних автобусних перевезень

Автобуси ЗАЗ ідеальні для перевезень пасажирів в сучасних містах, за містом та під час міжнародних перевезень. Навіть ті, хто більшу частину часу проводить у бетонних джунглях, час від часу користуються послугами міжміських та міжнародних перевезень, особливо тепер у наших реаліях, коли авіасполучення із країнами заходу стало тимчасово неможливим.

22 березня Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури провели форум «З’єднуємо людей та міста», де було презентовано реформу міжнародних автобусних перевезень. Головна мета всіх змін – забезпечити якісний сервіс пасажиру та сприятливі умови для роботи легального бізнесу.  

Родзинкою стала автобусна експозиція, окрасою якої стали ефектні та популярні моделі вітчизняного виробника ЗАЗ.

Міжміський автобус ЗАЗ А09

Приміський автобус ЗАЗ А08

Міський автобус ЗАЗ А10

Найчастіше їзда в сучасному мегаполісі може бути не менш складним випробуванням, ніж поїздки на трасах. Саме для таких випадків дизайнери створили Міський автобус ЗАЗ А10 – низькопольний, 60-місний, оснащений турбованим, дизельним двигуном та екологічними стандартами Євро-5/Євро-6 (опціонально).  

Забути про вади дорожнього покриття дозволять автобуси приміський ЗАЗ А08 та міжміський ЗАЗ А09 зі збільшеним кліренсом, які до того ж забезпечують водієві більш високу посадку і поліпшений огляд в заміському трафіку. Салони цих двох моделей оснащені кондиціонерами  SAFKAR.

Що стосується інтер'єру, то тут першу скрипку грає практичний та продуманий салон – ергономічні та місткі сидіння, м’яка та приємна на дотик оббивка, до того ж нові автобуси, обладнані всім необхідним для безпечного та комфортного проїзду пасажирів, розраховані на перевезення від 30 до 60 чол., включаючи місця для осіб з обмеженими можливостями.

   

За останні роки структура української економіки значно змінилася, акценти змістилися в бік вітчизняної галузі. Поки що саме вітчизняні представники є одними з найактивніших покупців автобусів як для маршрутних пасажирських перевезень, так і корпоративного використання. Тож не дивно, що автобусна експозиція грала ключову роль.

В ході виставки гості стенду ЗАЗ могли отримати вичерпні консультації про автобусну техніку та модельний ряд, а також умови їх придбання. Адже купити автобус за вигідною ціною можна тільки у офіційного дистриб’ютора. Щорічно наша компанія презентує нові моделі техніки із покращеними показниками та введеними інноваційними рішеннями, які забезпечують витривалість продукції в умовах активної цілодобової експлуатації

Запрошуємо до запису на тест-драйв техніки аби власноруч переконатись у високій якості та продуктивності роботи автобусів.

Докладніше з технічними характеристиками автобусів ЗАЗ різних модифікацій, Ви можете ознайомитись на сайті: https://umgukravto.com.ua/buses або подзвонивши за номером: 0 800 339 129*

*Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку.